+45 89 34 35 36

Godkendelsesforbehold

Køb eller sælg aldrig fast ejendom uden at betinge købsaftalen af, at vi som advokater godkender handlen på dine vegne.

KLIK
Læs mere

Landsdækkende

Vi har kontor i Aarhus, men vi hjælper klienter over hele Danmark med at komme let og sikkert gennem deres boligkøb og -salg.

KLIK
Læs mere

Hvis du tror, at købsaftalen og skødet er det vigtigste for dig i en bolighandel, så ved du ikke ret meget om bolighandler ...

Det kræver ikke meget ud over lidt IT og en smule kontorerfaring at tinglyse et skøde. Det, det virkelig kommer an på, er professionel rådgivning af en erfaren advokat, der kun arbejder for dine interesser.

UNIVERSADVOKATER

... når rigtigt er vigtigt

Tryghed

Vi har rigtig mange års erfaring med ejendomshandler og vores eneste opgave er at hjælpe dig sikkert gennem købet eller salget. Som advokater arbejder vi under de strenge advokatetiske regler og er dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring.

Uvildighed

Vores eneste opgave er at varetage dine interesser. Vi sælger ikke lån, forsikringer eller andet.

Service og venlighed

Hvis du tror, at advokater er stive, tørre og formelle, så kender du ikke os.

Føler du dig alene og utryg i junglen?

Så kan vi følges ad ...

Har du råd?

Vores priser er overkommelige. Spørgsmålet er snarere, om du har råd til IKKE at lade os hjælpe dig til en sikker handel.

Tag ingen chancer, når du køber eller sælger bolig

Vi hjælper dig med at undgå de mange risici, der kan gå ud over både din økonomi og din daglige brug af boligen, hvis du er køber. Eller som betyder, at du stadig hænger på noget, når du har solgt.

Farerne lurer, uanset om du køber villa, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus, grund eller andet.

Du er ikke alene

Klik her for at se, hvad vi hjælper med - og hvor

Tag altid advokatforbehold

Underskriver du en købsaftale ubetinget, fanger bordet. Derfor er det klogt at tage forbehold om, at din advokat skal godkende handlen.

Tag os med på råd fra det øjeblik, du begynder at tænke på køb eller salg af ejerlejlighed

Vi kender markedet og reglerne. Derfor er det en god idé at kontakte os, allerede inden du første gang tager fat i ejendomsmægleren. Vi kan hjælpe dig gennem forhandlingerne med baggrundsråd. Typisk koster det ikke ekstra.

Få en pris

Kom sikkert gennem din ejendomshandel med professionel advokatbistand.

Få en pris og hør, hvordan vi sikrer dig.

Der er stor forskel på, hvilken bistand den enkelte køber eller sælger har behov for, og vi vil gerne give dig den helt rigtige pris frem for en "standardpris", som måske indeholder noget, du ikke har behov for - eller ikke dækker noget, du har behov for.

Ring 89 34 35 36 eller klik her.